Installatie

Door ons

Wanneer u een houtgestookte cv-ketel, Pelletkachel, zonnepanelen en / of zonnecollectoren bij ons aanschaft, dan kunnen wij deze uiteraard ook voor u installeren. Voor bijvoorbeeld de zonnepanelen betekend dit 'turn-key' oplevering inclusief de programering op de site bij Enphase. Vraag naar de mogelijkheden.

Door uzelf

Besteld u de onderdelen bij onze internetwinkel en kunt u deze onderdlen op profecioneel niveau inzetten, dan helpen wij u verder met enkele installatie tips. 

Door uw eigen installatiebedrijf

Het kan zijn dat u de installatie door uw eigen installatiebedrijf wilt laten uitvoeren. Uw Installateur (van uzelf) bestelt de kachel van de zonnecollectoren, waarna deze de installatie voor zijn rekening kan nemen.

    

 

Bovenstaande afbeeldingen kunnen niet gebruikt worden als definitief aansluitschema. Deze schema's zijn puur voor indicatieve doeleinden te gebruiken.

Enphase heeft een update doorgevoerd.

Het kan zijn dat er een melding is geweest vanuit Enphase dat er geen opbrengst is en/of een storing.

Dit kan door de sneeuwval zijn of vanwege de update rond middernacht en dat er dan geen opbrengst was. Dat klopt omdat het middernacht was en dus geen productie in Nederland, maar dat weten ze niet in Amerika.

Dit kan aankomende maanden vaker voorkomen vanwege groot onderhoud.

 

Deze verklaring heb ik vanuit Enphase gekregen. ik hoop dat dit voldoende is voor u als Enphase gebruiker.

 

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl