Installatie

Door ons

Wanneer u een houtgestookte cv-ketel, Pelletkachel, zonnepanelen en / of zonnecollectoren bij ons aanschaft, dan kunnen wij deze uiteraard ook voor u installeren. Voor bijvoorbeeld de zonnepanelen betekend dit 'turn-key' oplevering inclusief de programering op de site bij Enphase. Vraag naar de mogelijkheden.

Door uzelf

Besteld u de onderdelen bij onze internetwinkel en kunt u deze onderdlen op profecioneel niveau inzetten, dan helpen wij u verder met enkele installatie tips. 

Door uw eigen installatiebedrijf

Het kan zijn dat u de installatie door uw eigen installatiebedrijf wilt laten uitvoeren. Uw Installateur (van uzelf) bestelt de kachel van de zonnecollectoren, waarna deze de installatie voor zijn rekening kan nemen.

    

 

Bovenstaande afbeeldingen kunnen niet gebruikt worden als definitief aansluitschema. Deze schema's zijn puur voor indicatieve doeleinden te gebruiken.

Fijne Kerstdagen en een gezond 2019 gewenst.

Het is weer tijd om het jaar af te sluiten. Wij hopen dat 2018 een mooi jaar voor u is geweest en dat er goed op terug gekeken kan worden.

Voor 2019 wensen wij u veel gezondheid toe en proberen wij u weer van dienst te kunnen zijn met het verduurzamen van uw woning en/of bedrijf.

Er zijn zoveel (nieuwe) mogelijkheden waarover wij u graag verder willen informeren, maar dat doen we dan weer vanaf woensdag 9 januari.

 

 

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl