Installatie

Door ons

Wanneer u een houtgestookte cv-ketel, Pelletkachel, zonnepanelen en / of zonnecollectoren bij ons aanschaft, dan kunnen wij deze uiteraard ook voor u installeren. Voor bijvoorbeeld de zonnepanelen betekend dit 'turn-key' oplevering inclusief de programering op de site bij Enphase. Vraag naar de mogelijkheden.

Door uzelf

Besteld u de onderdelen bij onze internetwinkel en kunt u deze onderdlen op profecioneel niveau inzetten, dan helpen wij u verder met enkele installatie tips. 

Door uw eigen installatiebedrijf

Het kan zijn dat u de installatie door uw eigen installatiebedrijf wilt laten uitvoeren. Uw Installateur (van uzelf) bestelt de kachel van de zonnecollectoren, waarna deze de installatie voor zijn rekening kan nemen.

    

 

Bovenstaande afbeeldingen kunnen niet gebruikt worden als definitief aansluitschema. Deze schema's zijn puur voor indicatieve doeleinden te gebruiken.

HRsolar NERO

De nieuwe generatie zonnecollectoren met een opbrengst van ruim 600W per vierkantemeter. Dit kan met de 'Nero' collectorlijn van HRsolar.

De nieuwste generatie zonnepanelen (stroom) kunnen inmiddels al 200W per vierkantemeter aan energie genereren. Met de juiste inzet van de HRsolar collectoren (warmwater) kan ruim 3x zoveel aan energie opgewekt worden.

Esthetisch is de combinatie  HRsolar Nero en de black-line zonnepanelen een ideale combinatie te maken. Alleen de HRsolar Nero zonnecollector heeft het vergelijkbare formaat als de meeste zonnepanelen.

U kunt uw dak maar 1 x invullen met zonne-energie dus doe het dan ook direct goed.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl