Installatie

Door ons

Wanneer u een houtgestookte cv-ketel, Pelletkachel, zonnepanelen en / of zonnecollectoren bij ons aanschaft, dan kunnen wij deze uiteraard ook voor u installeren. Voor bijvoorbeeld de zonnepanelen betekend dit 'turn-key' oplevering inclusief de programering op de site bij Enphase. Vraag naar de mogelijkheden.

Door uzelf

Besteld u de onderdelen bij onze internetwinkel en kunt u deze onderdlen op profecioneel niveau inzetten, dan helpen wij u verder met enkele installatie tips. 

Door uw eigen installatiebedrijf

Het kan zijn dat u de installatie door uw eigen installatiebedrijf wilt laten uitvoeren. Uw Installateur (van uzelf) bestelt de kachel van de zonnecollectoren, waarna deze de installatie voor zijn rekening kan nemen.

    

 

Bovenstaande afbeeldingen kunnen niet gebruikt worden als definitief aansluitschema. Deze schema's zijn puur voor indicatieve doeleinden te gebruiken.

Trots zijn we dat wij nu ook de Nederlandse zonnepanelen EXASUN kunnen leveren en installeren.

 

Dit geweldige Nederlandse product heeft in 2015 de Solar Solutions Award gewonnen! Met o.a. haar glas-glas modulen en MWT cellen (Metal Wrap-Through) onderscheidt Exasun zich van de andere merken.

Informeer naar de mogelijkheden.

  

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl