Lage temperatuur verwarming

 

 Wandverwarming             Vloerverwarming

                 

 

Om uw woning en of kantoor aangenaam warm te kunnen houden zijn er verschillende mogelijkheden. Om die zelfde ruimte met een lage temperatuur warm te kunnen maken wordt het vaak een ander verhaal. Enat kan u dan verder helpen als het gaat om slimme systemen die effectief kunnen helpen.

In samenwerking met Michiel de Wit (Harmonieusbouwen te Lochem) hebben wij diverse wanden voorzien van verwarming. De Variotherm buizen zijn bijzonder goed te verwerken in de wand. De leem afwerking van Michiel maakt de wand tot een bijzonder comfortabele, mooie en levendige afwerking van de wand.

Op deze manier is een wand geen muur meer.

     

 

Vul het contact formulier in en wij helpen u graag verder.

HRsolar NERO

De nieuwe generatie zonnecollectoren met een opbrengst van ruim 600W per vierkantemeter. Dit kan met de 'Nero' collectorlijn van HRsolar.

De nieuwste generatie zonnepanelen (stroom) kunnen inmiddels al 200W per vierkantemeter aan energie genereren. Met de juiste inzet van de HRsolar collectoren (warmwater) kan ruim 3x zoveel aan energie opgewekt worden.

Esthetisch is de combinatie  HRsolar Nero en de black-line zonnepanelen een ideale combinatie te maken. Alleen de HRsolar Nero zonnecollector heeft het vergelijkbare formaat als de meeste zonnepanelen.

U kunt uw dak maar 1 x invullen met zonne-energie dus doe het dan ook direct goed.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl