Zonnepanelen

 

Nieuwste ontwikkeling

Dat de omvormer het kloppende hart is van uw zonne-energie systeem dat is bekend. Niet elke omvormer is geschikt voor het aantal panelen of type. Daarom stellen wij als Enat extra hoge eisen aan deze omvormer. Kwaliteit, service, innovatie en prijs. Dat zijn de belangrijkste maatstaven die wij hanteren.

Als merken omvormers bieden wij u aan het;

 

De onderlinge kwaliteiten van elk product geeft haar sterke onderscheidingen in de markt en haar doel. De Enphase behandelt elk paneel individueel, verder op de site is hierover meer te lezen. De SolarMax is van gegarandeerde Zwitserse kwaliteit. De Eversolar is een scherp geprijsde omvormer dat SMA (Duitsland) als moeder bedrijf achter zich heeft staan. Allemaal gerenomeerde bedrijven die perfect voldoen aan onze maatstaven.

 

Voorbereid op de toekomst.

Geweldig van de SolarMax P-serie is de standaard aansluit mogelijkheid voor het door de omvormer laten bedienen van externe apparaten op het moment wanneer u aan het terug leveren gaat. Dat is innovatief! De regels in Nederland zijn nu nog niet zover omdat het salderen van de tijdelijk 'overtollige stroom' eenvoudig voor bijna altijd om 100% wordt verrekend. Dat dit gaat veranderen blijkt wel uit de regelgeving na 2017. Dan is het belangrijk dat u zo min mogelijk stroom wat u tijdelijk niet gebruikt toch kunt benutten. Dat regelt dan de SolarMax voor u, hier is bijvoorbeeld een electrische boiler op aan te sluiten of een diepvries. Deze worden dan 'gebruikt' als tijdelijke accu. Wij vertellen u graag meer tijdens een persoonlijk gesprek.

 

Elk paneel haar eigen omvormer. 

Het allergrootste voordeel is dat het maximale uit elk paneel gehaald wordt. Geen negatieve gevolgen van andere panelen die elkaar beïnvloeden. Resultaat is een optimale opbrengst per paneel. Daarbij een groot voordeel, er zit maximaal 20 jaar garantie op de omvormer!

Daarnaast kunt u via Enlighten zelf de productie van uw systeem volgen.

 

Fronius centrale omvormers.

Fronius International is een Oostenrijks bedrijf dat al ruim 60 jaar bestaat. Fronius is een zeer modern bedrijf dat geheel thuis is in de elektrotechniek. Groot geworden met het produceren van lasapparaten en helemaal thuis in de omvormers voor onderandere zonnepanelen is Fronius ook volop bezig met de ontwikkelingen voor het off grid wonen.

 

 

Chinese prijsvechter.

ZeverSolar met de als moederbedrijf SMA (Duitsland). De Zeversolar heeft met de Zeverlution, Evershine en Zeversol een geweldige aanbod voor elk Solarsysteem. Deze omvormer doet wat zij doen moet en dat is van DC-strrom - AC-stroom maken zodat bij u de stroomkosten naar beneden gaan. Erg prettig is de garantie afhandelingen mocht hiervan gebruik gemaakt moeten worden. Gemiddeld binnen 1 week kan een nieuwe omvormer geplaatst worden. Dit in tegenstelling van dievrse (Nederlandse en Europeese bedrijven).

 

 

Garantie op panelen

Elke fabrikant geeft garantie op de opbrengst van de panelen. De bekende 12 en 25 jaar voor de opbrengst. Daarnaast wordt er 10 of soms 12 jaar garantie gegeven op het product. Maar wat nu als de producent of leverancier niet meer bestaat? Hoe moet het dan verder, kunt u goed Chinees? De Sunrise panelen van ons zijn hiervoor verzekerd bij een Duitse verzekeraar! Vraag naar de polisvoorwaarden wanneer u hierover meer wilt weten.

Wij bekijken het graag van uw kant!

Zonnepanelen en nu?

Wat u onder andere moet doen bij plaatsen van zonnepanelen is dat dit wordt aangemeld bij ENERGIELEVEREN.NL Op deze manier zal het salderen en de controle of uw meter geschikt is voor terugleveren een stuk beter verlopen. Dit kunt u zelf doen door middel van het formulier in te vullen van uw netbeheerder. Klik hier voor een overzicht van de netwerkbeheerders in Nederland.

Klik hier voor de formulieren van o.a.;

energieleveren.nl

Algemeen heel Nederland

Liander

  

Duurzaamheid van de panelen.

Mocht een zonnepaneel uiteindelijk na een hele lange periode van productie aan het eind van de cyclus zijn gekoemen, dragen wij met panelen voorzien van het 'PV Cycle' keurmerk zorg voor de verantwoorde wijze van de volledige recycling van de zonnepanelen.

Materialen worden van elkaar gescheiden en aangeboden voor hergebruik. Klik hier voor meer informatie.

 

HRsolar NERO

De nieuwe generatie zonnecollectoren met een opbrengst van ruim 600W per vierkantemeter. Dit kan met de 'Nero' collectorlijn van HRsolar.

De nieuwste generatie zonnepanelen (stroom) kunnen inmiddels al 200W per vierkantemeter aan energie genereren. Met de juiste inzet van de HRsolar collectoren (warmwater) kan ruim 3x zoveel aan energie opgewekt worden.

Esthetisch is de combinatie  HRsolar Nero en de black-line zonnepanelen een ideale combinatie te maken. Alleen de HRsolar Nero zonnecollector heeft het vergelijkbare formaat als de meeste zonnepanelen.

U kunt uw dak maar 1 x invullen met zonne-energie dus doe het dan ook direct goed.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl