PVT Qpanel

De Qpanel PVT panelen is de nieuwste ontwikkeling is Solar wereld.

Dit is de totaal oplossing voor de energievraag van uw woning. En warmte en stroom dat alles in 1 paneel. Hiermee heeft Qsilence het totaal pakket compleet om uw woning van energie en warmte te voorzien. Met de Qbooster warmtepomp tot 6kW, maar ook andere merken water/water warmtepompen kunnen aangesloten worden op de Qpanel. Denk aan Piko, Daikin Althermo, Itho Daalderop of de Vaillant geoTherm 3. Met al deze merken zijn reeds ervaringen die als erg positief worden bevonden. Het zonnepaneel dat wel 24/7, 365 dagen per jaar werkt, dat is de PVT-Qpanel.

Voor meer informatie komt u via deze link op de site van Qsilence

Ook de wetenschap is ervan overtuigt dat de PVT een enorme bijdrage kunnen leveren voor het behalen van de energietransitie. Hierover meer in het onderstaande artikel van Solar Magazine.

‘Pvt-warmtenetten grote kans voor gemeenten in Transitievisie Warmte’

>>> ‘We moeten de volgende revolutie in gang zetten’

De combinatie warmtenet, warmte-koudeopslag (wko)en pvt biedt gemeenten grote kansen voor het realiseren van gasloze wijken. Die verzilveren vraagt volgens Ivo Pothof van TU Delft onder andere beter in beeld worden gebracht in de Startanalyse aardgasvrije buurten van het PBL. ‘Pvt is een relatief nieuwe technologie, heel anders dan pv’, stelt Pothof. ‘Zonnepanelen zijn inmiddels mainstream en er wordt wereldwijd geïnnoveerd door wetenschappers en de industrie, ook omdat de financiële belangen groot zijn. Bovendien mag de energietransitie in Nederland dan al langer op de politieke agenda staan, de warmtetransitie was daarbij tot voor kort een onderschoven kindje. Dat heeft alles te maken met de vorige warmtetransitie: die naar aardgas. Dat is hier een goedkope brandstof en we hebben er een prachtige infrastructuur voor aangelegd. Om onze klimaatdoelen te halen moeten we echter nu wel de volgende revolutie in gang zetten.’

 

Lees meer...

Bron; Solar magazine

 

Storing Contactformulier

Helaas heeft er zich een storing met het ontvangen van het contactformulier voor gedaan.

U heeft het formulier ingevuld en verstuurd, helaas heb ik deze vanwege een update nooit mogen ontvangen. Onze excuses hiervoor!

Mocht u ook nog geen reactie hebben ontvangen van mij? zou u dan nogmaals een bericht willen sturen, nu gaat het wel weer goed.

Nogmaals excuses en graag tot snel.

 

Groeten, John Dolman ENAT

 

Vanwege de zomervakantie zijn wij gesloten van 26 juli t/m 14 augustus.

 

PVT

Het wordt zo makkelijk en snel gezegt en zo eenvoudig is het ook! PV=PhotoVoltaic, T=Thermisch.

Qsilence heeft de Qpanel geïntroduceerd als totaal oplossing voor de energievoorziening van uw woning. Samen met de Qstore opslagvaten is uw systeem compleet.

Jarenlang werd er getwijfelt over deze combinatie en misschien nog bij enkele partijen. In combinatie met de juiste technieken slim toe te passen is een zonnepaneel ineens met een standaard efficientie rendement van +/-20% gestegen naar meer dan 60%. 

Wanneer de woning geschikt gemaakt is voor verwarming met een lage temperatuur, is de PVT Qpanel de beste en meest stille combinatie voor uw water/water warmtepomp. 

Uiteraard is de Qbooster warmtepomp de beste keuze wanneer tot 6kW voldoende is voor uw woning. Uiteraard is een ander merk modulerende water/water warmtepomp met meer vermogen ook mogelijk.

Wanneer uw eigen installateur een merk voorkeur heeft kunnen wij u helpen met de combinatie met de Qpanel panelen.

 

info@enat.nl voor meer informatie.

 

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl