Pelletkachels

 

Pelltech

 

Vanaf oktober 2016 staat ook de Pelltech op de ISDE subsidielijst. Hiermee is de aankoop van de Pelltech RSP nog aantrekkelijker geworden. 

 

Enat is de officiële importeur van Pelltech voor Nederland en (Nederlandstalig) België.

 

RSP        HSS 

De Pelltech RSP serie is verkrijgbaar in 20, 30, 40 en 50kW.

De HSS geintegreerde Pelltech heeft 15kW tot zijn beschikking. 

 

De Pelltech RSP20 pellet kachel kan als één van de weinige pelletkachels functioneren zonder buffertank. Dit geeft een enorme ruimte besparing in uw woning of bedrijfspand. Echter wanneer er de mogelijkheid bestaat is een combinatie met een buffertank wel gewenst. Er bestaat dan ook de mogelijkheid om de Pelltech te combineren met een Zonneboilersysteem. Daarnaast, maar zeker niet onbelangrijk heeft de Pelltech een zeer schone verbranding met een stofemissie van 9 mg/m3. Met deze score behoord de Pelltech tot de schoonste pelletkachel die te verkrijgen is. 

 

Maak het uzelf gemakkelijk en kies voor het automatische pellets aanvoer systeem. Zo geniet u van nog meer comfort en stookt u toch op hout.

 

 

Catalogus van de Pelltech met het gehele assortiment aan kachels en volledig automatische pellet aanvoer systeem.

De genoemde prijzen in de catalogus zijn inclusief btw. ookal is de btw in Duitsland 19% en in Nederland 21%.

 

 

 

HRsolar NERO

De nieuwe generatie zonnecollectoren met een opbrengst van ruim 600W per vierkantemeter. Dit kan met de 'Nero' collectorlijn van HRsolar.

De nieuwste generatie zonnepanelen (stroom) kunnen inmiddels al 200W per vierkantemeter aan energie genereren. Met de juiste inzet van de HRsolar collectoren (warmwater) kan ruim 3x zoveel aan energie opgewekt worden.

Esthetisch is de combinatie  HRsolar Nero en de black-line zonnepanelen een ideale combinatie te maken. Alleen de HRsolar Nero zonnecollector heeft het vergelijkbare formaat als de meeste zonnepanelen.

U kunt uw dak maar 1 x invullen met zonne-energie dus doe het dan ook direct goed.

 

 

 

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl