Verwarming

 

Wie heeft het niet in huis in Nederland. Er zijn heel veel soorten en vormen van verwarming. De oudste vorm is de zon, daarnaast zijn is er veel meer te bedenken op het gebied van broei (met als nadeel reuk) en wat bijna iedereen kent de (centrale) verwarming.

ENAT heeft als doel om op een zo milieu vriendelijke manier het leefcomfort te behouden of vergroten in uw woning of werkplek. Dit kan op diverse manieren maar wij beperken ons tot de Lage Temperatuur Verwarming (LTV) en de infrarood verwarming.

 

De ltv is een op waterbasis gevulde verwarmingsmethode. Er is een confector nodig of er zijn leidingen nodig die door de vloer, wand of plafond lopen nodig. Deze warmte kan gegenereerd worden door de HRsolar zonnecollectoren of door een Pelltech pelletkachel of een andere thermische warmtebron. 

 

De infrarood verwarming is een voor het menselijk oog niet waarneembare straling, met golflengten die objecten kunnen verwarmen. Grappig is dat ook wij, het menselijke lichaam infrarood verwarming afgeven. Het is dus een heel natuurlijke vorm van verwarming. 

Wenst u meer informatie neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Trots zijn we dat wij nu ook de Nederlandse zonnepanelen EXASUN kunnen leveren en installeren.

 

Dit geweldige Nederlandse product heeft in 2015 de Solar Solutions Award gewonnen! Met o.a. haar glas-glas modulen en MWT cellen (Metal Wrap-Through) onderscheidt Exasun zich van de andere merken.

Informeer naar de mogelijkheden.

  

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl