Verwarming

 

Wie heeft het niet in huis in Nederland. Er zijn heel veel soorten en vormen van verwarming. De oudste vorm is de zon, daarnaast zijn is er veel meer te bedenken op het gebied van broei (met als nadeel reuk) en wat bijna iedereen kent de (centrale) verwarming.

ENAT heeft als doel om op een zo milieu vriendelijke manier het leefcomfort te behouden of vergroten in uw woning of werkplek. Dit kan op diverse manieren maar wij beperken ons tot de Lage Temperatuur Verwarming (LTV) en de infrarood verwarming.

 

De ltv is een op waterbasis gevulde verwarmingsmethode. Er is een confector nodig of er zijn leidingen nodig die door de vloer, wand of plafond lopen nodig. Deze warmte kan gegenereerd worden door de HRsolar zonnecollectoren of door een Pelltech pelletkachel of een andere thermische warmtebron. 

 

De infrarood verwarming is een voor het menselijk oog niet waarneembare straling, met golflengten die objecten kunnen verwarmen. Grappig is dat ook wij, het menselijke lichaam infrarood verwarming afgeven. Het is dus een heel natuurlijke vorm van verwarming. 

Wenst u meer informatie neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Het wordt weer kouder...

Tijd voor de verwarming. Hoe fijn is dat wanneer dit met infrarood warmte geregeld wordt.

 

 

Informeer bij ons naar de mogelijkheden bij u thuis of op uw bedrijf.

 

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl