Verwarming

 

Wie heeft het niet in huis in Nederland. Er zijn heel veel soorten en vormen van verwarming. De oudste vorm is de zon, daarnaast zijn is er veel meer te bedenken op het gebied van broei (met als nadeel reuk) en wat bijna iedereen kent de (centrale) verwarming.

ENAT heeft als doel om op een zo milieu vriendelijke manier het leefcomfort te behouden of vergroten in uw woning of werkplek. Dit kan op diverse manieren maar wij beperken ons tot de Lage Temperatuur Verwarming (LTV) en de infrarood verwarming.

 

De ltv is een op waterbasis gevulde verwarmingsmethode. Er is een confector nodig of er zijn leidingen nodig die door de vloer, wand of plafond lopen nodig. Deze warmte kan gegenereerd worden door de HRsolar zonnecollectoren of door een Pelltech pelletkachel of een andere thermische warmtebron. 

 

De infrarood verwarming is een voor het menselijk oog niet waarneembare straling, met golflengten die objecten kunnen verwarmen. Grappig is dat ook wij, het menselijke lichaam infrarood verwarming afgeven. Het is dus een heel natuurlijke vorm van verwarming. 

Wenst u meer informatie neem dan contact met ons op, wij helpen u graag verder.

Fijne Kerstdagen en een gezond 2019 gewenst.

Het is weer tijd om het jaar af te sluiten. Wij hopen dat 2018 een mooi jaar voor u is geweest en dat er goed op terug gekeken kan worden.

Voor 2019 wensen wij u veel gezondheid toe en proberen wij u weer van dienst te kunnen zijn met het verduurzamen van uw woning en/of bedrijf.

Er zijn zoveel (nieuwe) mogelijkheden waarover wij u graag verder willen informeren, maar dat doen we dan weer vanaf woensdag 9 januari.

 

 

Met vriendelijke groet,

John Dolman

www.enat.nl

www.pelltech.nl